* ** **** Tijdens de lockdown t/m 9 februari 2021 werken wij gewoon door, voor het leegruimen van een woning bel 06 8300 8746 (de kringloopwinkel is echter gesloten voor bezoek). *** ** *

Kringloop Groene Kruis

Bel 06 8300 8746 (maandag t/m zaterdag van 08:00 tot 20:00 uur)

Woning ontruimen na overlijden in [plaatsnaam]

Een woning ontruimen na overlijden is vrijwel altijd een emotionele gebeurtenis en stressvol. U moet veel regelen in een korte tijd terwijl u óók bezig bent met de rouwverwerking van uw dierbare. Het Groene Kruis neemt hierbij de zorg van ontruiming graag van u over.

Gedurende de gehele woningontruiming krijgt u een opruimcoach toegewezen welke u adviseert en bijstaat in deze moelijke tijd.

Wij bieden onze dienst ook aan voor het zorgeloos leegruimen van een appartement of het leegmaken van een kamer in het verzorgingshuis.

Tijdens het leeghalen van een woning werken wij discreet en behandelen de inboedel van de nabestaande met respect, we doen hierbij ons uiterste best om zoveel mogelijk huisraad een nieuwe bestemming te geven zoals bij de kringloopwinkel.

Wij werken voornamelijk in de gemeente [plaatsnaam].

Voor de werkwijze van Kringloop Groene Kruis betreffende het leegruimen van een woning verwijzen u door naar de rubriek "Woningontruiming" in onze menubalk bovenaan.

Voor advies zijn wij telefonisch bereikbaar en staan u graag te woord.